top of page

Psychologen helpen het klimaat!

Veel psychologen willen hun steentje bijdragen aan een mooiere wereld. En gelukkig zetten steeds meer psychologen stappen. Ook steeds meer bedrijven, opleidingen en instituties zien dat psychologen hier een taak te vervullen hebben. Je kunt je ontwikkelen als klimaatpsycholoog, stap voor stap. Help je mee de klimaatcrisis de goede kant op te duwen? 

Ik ben psycholoog en wil iets doen

Er zijn verschillende manieren waarop je als psycholoog betrokken kan raken. Wij denken aan deze opties:

Samen kunnen we bergen werk verzetten en een social tippingpoint eerder bereiken. Wij zijn het systeem!

Ik ben geen psycholoog, maar wil wel iets doen

Stichting Klimaatpsychologie kan ondersteuning gebruiken, omdat we de ambitie hebben als netwerk flink te groeien. De kern van deze website gaat over klimaatpsychologie, maar psychologen hebben niet alle wijsheid in pacht of alle vaardigheden die nodig zijn.

Dus heb jij een superskill zoals fondsenwerven, rekenen, taal, websitebeheer, social media strategie bepalen... Dan kun je van grote betekenis zijn voor het runnen van de stichting.

Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar: info@klimaatpsychologie.com.


 

Ik wil iets doen
logo klimaat-06.png
1858.jpg
Zelf aan de slag met duurzaam gedrag?

Wil je aan de slag maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je weten waar je de grootste klappers kunt maken als het gaat over duurzaamheid? Doe dan deze test op mijn verborgenimpact.nl. Hierna weet je op welke gebieden je jouw gedrag het beste kunt aanpassen. Succes!

logo klimaat-06.png
Ik doneer

Wij zijn als Stichting ingeschreven bij de KvK en willen maatschappelijk relevant zijn. Voor sommige activiteiten hebben we een budget nodig. Bijvoorbeeld om een event of opleiding goed neer te zetten. Daarom zijn we ontzettend blij met jouw financiële steun! Zo kunnen wij onze kwaliteit verhogen en onze kennis en kunde uit de klimaatpsychologie met meer mensen delen.

Naar het volgende rekeningnummer kun je overmaken:

Stichting Klimaatpsychologie: NL46 TRIO 0320 4277 49

Je kunt ook deze link of de QR code gebruiken. Kies zelf je bedrag. 

 

Heeeeel veel dank namens alle klimaatpsychologen!

QR code.png
bottom of page