top of page

Ik heb een groene gedragsopgave

  • Zijn de bewoners in jouw gemeente nog weinig enthousiast voor de energietransitie?

  • Wil je medewerkers meenemen in de verduurzaming?

  • Zorgen dat mensen zonder morren aan de vleesvervangers gaan?

 

Welcome to the club! Ook wij liepen tegen deze situaties aan. Gelukkig staat er een netwerk van ervaren klimaatpsychologen voor je klaar. We matchen jouw vraag aan een of meerdere klimaatpsychologen.

 

We bieden vier diensten aan:

  1. Workshop of lezing op maat

  2. De Groene Doen & Denktank

  3. Snelkookpan

  4. Een uurtje sparren

 

Meer weten? Stuur even een mailtje naar info@klimaatpsychologie.com, dan kijken we welke dienst en persoon het beste past bij jouw vraag.

DSC07664.jpg

1. Workshop of lezing op maat

2. Gooi jouw vraag in onze Groene Doen & Denktank!

Heb jij een vraagstuk op het gebied van gedragsverandering? ​Zoek je vormen om het draagvlak te vergroten, wil je mensen bewegen tot duurzamer reizen of juist meer thuiswerken? Allemaal ingewikkelde gedragsuitdagingen.

 

Gelukkig hebben we een team van gedragspsychologen met een enorme verscheidenheid aan ervaringen en kennis! Wij stellen de groep zo samen dat het precies past bij jouw uitdaging. Gooi jouw vraag eens in de Groene Doen & Denktank en kijk welk advies eruit komt rollen!

3. Gooi jouw vraag in de snelkookpan

In onze snelkookpan mengen we alle benodigde ingrediënten tot een (plantaardig) gerecht: we bepalen het groene gewenste gedrag en we komen via de probleemanalyse, doelgroepanalyse, brainstorm, selectie van psychologische mechanismen tot de keuze en het ontwerp van de meest kansrijke interventie.

 

We komen met een groepje klimaatpsychologen (en eventuele briljante breinen van andere disciplines) bij elkaar om snel een oplossing voor jouw gedragsvraagstuk te ontwikkelen op basis van de laatste kennis uit de klimaatpsychologie. Zo'n oplossing kan gaan van een complete campagne, een beleidsadvies of tekst voor een flyer tot een kleine nudge.

4. Een uurtje sparren?

Dit kan natuurlijk. Mail naar info@klimaatpsychologie.com, dan kijken wij welke klimaatpsycholoog of -psychologen het beste past bij jouw vraag.

Ben je benieuwd naar wat we al zoal gedaan hebben? Je leest het hier

bottom of page